Kaasaffineurs Van Tricht

Veerle Van Tricht

veerle

Veerle is verantwoordelijk voor de administratie van de groothandel. Als partner van Frederic steunt en adviseert ze hem ook in zakelijke beslissingen.

 

Afwisseling, vernieuwing en vrijheid

Sinds 2012 ontfermt ze zich als allround administratief medewerkster over al het papierwerk, maar evengoed houdt ze nauwlettend in de gaten wanneer iemand van het personeel op medische controle moet. Ook laat ze haar creativiteit botvieren op de website en in nieuwsbrieven.

 

Veerle houdt van de afwisseling en de vrijheid in haar job. Door haar Master TEW tovert Veerle met cijfers als geen ander. Haar maak je niets wijs. Aanvullend geeft ze ook les in bedrijfseconomie en informatica. De mensenkennis die ze opdoet in haar contacten met leerlingen neemt ze ook mee in haar functie bij Kaasaffineurs Van Tricht. Tot slot is ze bijzonder plichtsbewust en is ze pas relaxed wanneer al het werk afgelopen is. Op termijn wil Veerle graag fulltime mee in de zaak stappen en klanten prospecteren.

 

Boeiende culinaire wereld

Haar passie voor kaas groeide als vanzelfsprekend door Frederic. Naarmate Veerle bijleert, groeit haar interesse. Het is een totaal nieuwe wereld waar ze veel oppikt en ongelooflijk boeiende mensen leert kennen.

 

De favoriete kaas van Veerle: epoisses

 

Contacteer Veerle

 

Wil je kazen van Kaasaffineurs Van Tricht in je restaurant?