Kaasaffineurs Van Tricht

Peter Venstermans

Peter is sinds 2000 allround actief bij de groothandel. Hij maakt bestellingen en levert ze zelf 2 dagen per week in België.

 

Aan de wieg van de groothandel

Peter maakte de evolutie en de groei van de kaasaffineurs van dichtbij mee. Hij stamt nog af uit het tijdperk dat bestellingen met de hand geschreven werden in de winkel. Die overgang was boeiend en indrukwekkend.

 

Altijd was hij verantwoordelijk voor het horecagedeelte. Hij had geen specifieke band met kaas, maar hij is wel meteen kok geworden na een opleiding aan de hotelschool. Peter is gek op de afwisseling die deze job biedt. De leukste ervaring was ongetwijfeld de ontmoeting met enkele klanten in levende lijve. 13 jaar lang had hij sommigen slechts enkel aan de telefoon gehad. Nu hij recent een levertour heeft overgenomen, kwam daar verandering in.

 

De favoriete kaas van Peter: geitenkaas

 

 

Kazen exporteren naar het buitenland?

Wil je kazen van Kaasaffineurs Van Tricht in je restaurant?