




Onze dagsuggesties en specialiteiten worden elke dag vers klaargemaakt. Je kan ze zowel aankopen in de winkel en meenemen naar huis als ter plaatse eten in Frédéric’s cheese & wine bar. Voor onze dagsuggesties werken we met seizoensgebonden producten die niet altijd voorradig zijn.
De specialiteiten die we wel altijd aanbieden zijn:
- paling in ‘t groen
- navarin van vis of Gentse waterzooi
- diverse lasagnes
- dagverse soep
- zuurkool (seizoen: herfst-winter)
- witloof met kaas en ham (seizoen: herfst-winter)
- kabeljauw met mosterdsaus (niet elke dag, wel op aanvraag mogelijk)
- kalfsblanket
- vol-au-vent
- …
Verder hebben we ook een aanbod van koude salades:
- salade Niçoise (seizoen: zomer)
- tomaat-mozzarella
- Chinese salade
- Italiaanse salade
- …
Reserveer je plekje in Frédéric’s cheese & wine bar op 03/440 14 05!