Kaasaffineurs Van Tricht

Frédéric’s cheese & wine bar

Zin in een rustig moment met een glaasje kwaliteitswijn? Ontbijt je graag in stijl? Is je meeting uitgelopen en heb je geen tijd meer gehad om te lunchen? Dan is Frédéric’s cheese & wine bar een fantastische plek voor jou.

 

Deel van de winkel

Deze wijnbar maakt deel uit van de kaaswinkel van Kaasaffineurs Van Tricht in Antwerpen. Je kan hier alles eten en drinken wat je ook in onze winkel vindt. Afgescheiden door een gordijn zit je niet regelrecht in de winkel, maar hoor je nog wel het gezellige geroezemoes van klanten die bestellingen doorgeven.

 

Dankzij de grote ramen en de hoekligging geniet je in onze wijnbar van veel lichtinval, groene stukken op de Fruithoflaan en kan je onbekommerd ‘mensjes kijken’. Er is plaats voor 15 personen en in de zomer is het zalig genieten op het terras (24 plaatsen).

 

Doorlopend open

Ontbijten kan tot 10.30u, andere gerechten zijn de hele dag doorlopend beschikbaar. We werken met dagsuggesties en een menukaart. Heel gemakkelijk om het winkelen te combineren met een hapje of een drankje. Trek op een drukke zaterdag dus eerst een nummertje, geniet van een gebakje in de wijnbar en plaats vervolgens je bestelling. Maak van boodschappen doen geen verplichting meer, maar een zalig dagje uit in Antwerpen.

 

 

Ontdek onze specialiteiten

Reserveer je plekje in Frédéric’s cheese & wine bar op 03 440 14 05